Уште една представа во режија на власта

Власта активно работи на глумата, за тоа сведочи случајот со Сашо Мијалков, граѓаните на Република Македонија и Македонскиот народ оваа не го...

Владата во моменталната постава неможе да ги задржи младите во Македонија

Република Македонија е држава чие најголемо богатство се младите кои државата ќе ја наследат од нивните предци, но СДСМ и Зоран Заев не размислуваат така. За време на минатиот мандат на СДСМ се имаат одселено рекорден број на луѓе под 25 години. Како господа од СДСМ...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Најнови вести

Владата во моменталната постава неможе да ги задржи младите во Македонија

Владата во моменталната постава неможе да ги задржи младите во Македонија

Република Македонија е држава чие најголемо богатство се младите кои државата ќе ја наследат од нивните предци, но СДСМ и Зоран Заев не размислуваат така. За време на минатиот мандат на СДСМ се имаат одселено рекорден број на луѓе под 25 години. Како господа од СДСМ...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!