За ПСП


Партија на Слобода и правда е политичка партија во Република Македонија. Даваме свој допринос во одбрана на Македонскиот идентитет, името Македонија и Македонскиот јазик. Партијата на слобода и правда промовира Македонски патриотизам и се бори за права на Македонците во сите други земји во светот и Европа. Мотото на нашата политичка програма е тоа дека правдата и слободата треба да владеат насекаде во Македонија.