Владата во моменталната постава неможе да ги задржи младите во Македонија

Владата во моменталната постава неможе да ги задржи младите во Македонија

Република Македонија е држава чие најголемо богатство се младите кои државата ќе ја наследат од нивните предци, но СДСМ и Зоран Заев не размислуваат така. За време на минатиот мандат на СДСМ се имаат одселено рекорден број на луѓе под 25 години. Како господа од СДСМ...